1 maj 2011
12:30

Referat: BKV Norrtälje -99 - Häverödals SK

Så var det äntligen seriepremiär! Det blev en vädermässigt minst sagt kylig premiär i Norrtälje, spelet värmde desto mer.
Efter en trevande start med lite ringrostigt passningsspel så lossnade det så småningom och årets premiärskytt blev Elin som gjorde 0-1, assisterad av Gry. Det satt långt inne efter många missade chanser. Efter det så blev vi lite modigare och innan halvtidsvilan så klämde Maja in 0-2, assisterad av Emma L. En paus kom och det gällde att hålla värmen uppe till andra halvlek :)

I andra halvlek fick vi lite medvind och det hjälpte oss att hålla tryck mot Norrtäljes mål. De hade inte lika många chanser som i den första halvleken. Gry kunde via ett mindre flipperspel i straffområdet få in bollen och vi hade 0-3. Genom ett bra jobb i hela laget så kunde Maja, utan assist, göra sitt andra mål för dagen och vi ledde med 0-4. Gry, som hade haft många bra chanser i matchen fick till ett kanonskott från straffområdeskanten som satt i det bortre krysset och vi hade 0-5, assisterad av Elin.
En mycket bra match av alla i laget gjorde att vi vann den här matchen. Det var den första i en lång rad matcher, hoppas ni visar samma vilja hela säsongen!